0264 414 812

Servicii - TRANSFER DE AFACERI

Asistenta in elaborarea planului de vanzare a companiei

Pentru majoritatea antreprenorilor retragerea dintr-o afacere este un moment dificil. De cele mai multe ori afacerea reprezinta cea mai mare realizare profesionala a vietii, iar despartirea de aceasta sau ocuparea unui loc secundar in luarea deciziilor nu este chiar un lucru simplu de acceptat. De aceea, amanarea luarii unei decizii de vanzare este cel mai firesc lucru care se intampla. Trebuie totusi constientizat ca este nevoie de mult efort si timp pentru a realiza un transfer reusit al unei afaceri. Planificarea din timp a modului in care antreprenorul iese din afacere este un lucru deosebit de important al activitatii antreprenoriale.Transferul trebuie administrat de asa maniera incat sa genereze cel putin urmatoarele rezultate:

Odata constient de faptul ca afacerea la un moment dat trebuie sa fie transferata spre alte persoane, putem porni la elaborarea planului de transfer al companiei.
Pentru inceput va trebui identificata starea afacerii si obiectivele urmarite de antreprenor. Vom discuta si vom identifica toate elementele care compun afacerea si vom formula clar si cuprinzator obiectivele urmarite de antreprenor. Vom urmari cei cinci C: Cine vinde, Ce vinde, Cand vinde, Cum vinde si Cui vinde. Vom analiza chestiuni legate de personalul companiei, de aspectele legale, de aspectele financiare, precum si de planificarea in timp. Trebuie sa se stie cu exactitate de unde se porneste si ce planificare se realizeaza pentru viitor (venituri, cheltuieli).
In pasul doi vom identifica directiile in care ne propunem sa gasim persoanele care pot prelua compania. Vom stabili daca ne indreptam spre potentiali cumparatori din cadrul familiei, al angajatilor sau al tertilor. In functie de zona in care se vor cauta potentialii cumparatori, vom propune metode adecvate transferului. Se va realiza o descriere sumara a afacerii "TEASER", care va putea fi utilizat in cautarea potentialilor cumparatori.
Asistenta in elaborarea planului de vanzare va include 3 (trei) discutii la sediul companiei si se va derula pe parcursul unui interval de 30-60 de zile.
Tariful aferent acestei operatiuni este de 1.200 euro.