0264 414 812

Echipa

Mirel Borodi - Managing partner
  0744 800 514

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor suport pentru companii , pornind de la brokeraj de actiuni, servicii post tranzactionare, asistenta si consultanta societara, investor relations, investment funds si ajungand pana in zona finantarii directe si a celei mai noi frontiere ca cea a crowdfunding-ului, Mirel este recunoscut ca un profesionist si este recompensat prin increderea si fidelitatea clientilor sai.

Lansand primul registru independent de actiuni din Transilvania, asistand sute de companii listate in operatiunile desfasurate de acestea, promovand constant noile concepte de piata de capital si de finantare participativa (equity crowdfunding), punand bazele Trustului de Consultanta Transilvanean, isi propune sa poata oferi cea mai profesionista solutie la problemele din sfera societara de la infiintarea firmei si pana la vanzarea sau dizolvarea ei.

Lioara Nistor - Manager Operatiuni
  0749 189 144

Absolventa de studii economice si cu experienta de peste 15 ani ca broker pe piata de capital, Lioara imbina activitatea de tranzactionare cu cea de intocmire rapoarte financiare si distribuire dividende pentru clientii companiei.

Daniela Stan - Consultant Operational
0746 273 810

Cu o lunga experienta in preluarea si procesarea solicitarilor clientilor, Daniela rezolva cu profesionalism problemele actionarilor si ale departamentului operational din cadrul companiei.

Codruta Sangeorzan - Manager Relatii Clienti
  0744 473 137

Atat la conducerea societatii cat si in cadrul departamentului operational sau juridic, Codruta a demonstrat pricepere, implicare si o buna coordonare a proiectelor derulate de-a lungul activitatii.

Laura Bianca Taliha - Senior Consultant
0749 189 347

Licentiata in drept in cadrul Facultatii de Drept din Cluj-Napoca, Universitatea Babes Bolyai, absolventa a programului de Master "Drept european si national al afacerilor" din cadrul aceleiasi facultati, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul societar si al managementului de proiect, Laura solutioneaza cu profesionalism si implicare cerintele clientilor.

Garofita-Aurora Gorgan - Junior Consultant
0751 115 751

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, promotia 2018, unde isi continua in prezent studiile juridice, urmand cursurile programului de masterat "Dreptul european si national al afacerilor". Garofita isi desfasoara activitatea de jurist in domeniul dreptului societar.

Dragoste Maria Cristina - Contabil
0264 414 812

Cristina organizeaza si urmareste evidenta financiar-contabila din societate

Campean Cosmina Ioana - Consultant infiintari firme
0746 273 830

Cosmina va sta la dispozitie cu servicii de suport si asistenta legat de toate aspectele care privesc infiintarea unei firme de tip SRL.

In cadrul echipei se afla si POP HOREA - dezvoltator software, PIRVU DAN - dezvoltator software