0264 414 812

Despre noi

Misiune

Unificarea serviciilor societare oferind fiecarui antreprenor accesul rapid la o solutie pentru problema pe care acesta si-o doreste a fi rezolvata. De la constituirea unei noi firme, gestionarea activitatilor curente si pana la transferul afacerii sau dizolvarea acesteia, antreprenorul ar trebui sa gaseasca in oferta noastra solutia cea mai potrivita. Natura problemelor in sfera societara are aproape intotdeauna doua componente, una juridica si una financiar-fiscala. Din acest motiv solutiile oferite pentru majoritatea companiilor se vor raporta la aceste doua aspecte.

Cine suntem

Suntem o echipa formata din profesionisti specializati in aria serviciilor suport pentru afaceri. Avem o vasta experienta in operatiuni derulate in sfera societara, de la infiintari de noi companii la restructurari ale afacerilor, brokeraj si asistenta la tranzactionarea companiei. Mentinem relatii de colaborare excelente cu firme de evaluare, avocati, experti, societati de servicii de intermedieri financiare, fonduri de investitii, astfel ca solutiile pe care le identificam sa poata fi implementate intr-un cadru controlat in ceea ce priveste calitatea si pretul. in acest mod colaborativ succesul proiectului este asumat.

Scurt istoric

Povestea noastra incepe in anul 1997 prin crearea Registrului Miorita, primul registru independent al actionarilor care devine operational pe piata de capital din Romania. Urmand nevoile beneficiarilor nostri, intr-o perioada de pionierat a pietei de capital romanesti, am dezvoltat continuu serviciile pentru companiile listate prin adaugarea de noi si noi activitati. Am devenit lider regional in derularea proiectelor societare. Cu peste 800 de companii deservite, peste un milion de conturi de actiuni administrate si raspunzand prompt la solicitarile a zeci de mii de actionari, ocupam un loc important in piata de servicii de business pentru corporatii.

In 2007, odata cu schimbarea sistemului de post tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti S.A. prin crearea unui depozitar unic, la zece ani de la infiintare, ne-am redefinit strategia, concentrandu-ne pe cinci domenii de activitate: consultanta societara, registrul actionarilor si servicii de actionariat, consultanta financiar fiscala si audit, corporate finance si servicii juridice.

Pentru a putea presta serviciile pe care ni le-am propus, se impunea infiintarea de noi societati specializate pe ariile de business si incheierea de parteneriate. Astfel, Registrul Miorita S.A., Capital Consulting S.R.L., Capital Trading S.R.L., TCT Financial S.R.L. deveneau fondatorii Trustului de Consultanta Transilvanean, iar Smart Consult S.R.L., IFB Finwest S.A. , auditorul Ardelean Dorel, deveneau parteneri in activitatile derulate. Prin crearea trustului am dat o directie unitara serviciilor prestate si am largit aria de interes de la companiile listate si la celelate tipuri de societati: societati pe actiuni de tip inchis (S.A.) si societati cu raspundere limitata (S.R.L.). Suntem, in momentul de fata, prin complexitatea solutiilor oferite, cea mai buna alegere pentru companiile care cauta rezolvarea problemelor in sfera ariilor noastre de activitate. Ne-am asumat obligatia de a fi in permanenta aproape de nevoile clientilor si suntem incredintati ca resursa importanta de care dispunem este competenta, un rezultat al experientei dobandite in decursul anilor. Credem in ceea ce facem, iar antreprenorii care cred in ceea ce fac, prin suportul nostru, isi vor putea urma nestingheriti calea spre atingerea succesului.