0264 414 812

Servicii - ORGANIZARI DE AFACERI

Asistenta in schimbarea sediului societatii, a obiectului de activitate, a administratorilor si cenzorilor sau alte modificari aduse actelor constitutive

In existenta unei societati poate interveni, odata cu trecerea timpului, o serie de modificari esentiale, printre care se pot identifica, de exemplu, schimbarea sediului societatii, a obiectului de activitate, a persoanelor aflate la conducerea societatii sau care se ocupa de controlul acesteia, ori alte modificari ale Actului constitutiv.

In ceea ce priveste schimbarea sediului societatii, echipa noastra va sta la dispozitie pentru indeplinirea tuturor formalitatilor indiferent daca doriti schimbarea sediului societatii in acelasi judet sau intr-un alt judet, situatie ce poate interveni, de exemplu, atunci cand contractul care atesta drepturile de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social inceteaza si nu se mai prelungeste sau afacerea se relocheaza, din diverse motive, intr-o alta zona a tarii.

Schimbarea obiectului principal de activitate presupune indeplinirea procedurii de modificare a codului CAEN si poate avea loc ca urmare a dorintei de dezvoltare a afacerii pe alta filiera. Efectul principal al schimbarii obiectului principal de activitate implica schimbarea Actului constitutiv al societatii si a certificatului de inregistrare (CUI). Prin urmare, o parte din procedura va include actualizarea Actului constitutiv si predarea vechiului certificat de inregistrare Registrului Comertului in vederea obtinerii noului certificat.

In sfera modificarilor cu privire la administratori, cenzori sau auditori, va punem la dispozitie servicii de asistenta pe tot parcursul acestui proces incepand de la convocarea AGOA si finalizand cu demersurile de la ORC necesare pentru inregistrarea acestor mentiuni

Onorariul perceput de catre noi pentru intregul proces este de 1000 lei